CERATIZIT

Ceratizitin kovametalliset lastuavat työkalut

Olemme innoissamme uudesta yhteistyöstä Ceratizit Groupin kanssa!

Ceratizit Group on päättänyt keskittää tuotteiden maahantuonnin yhdelle yritykselle ja Petri Aro hoitaa maahantuontia Suomessa yksinoikeudella.

Ceratizit on kehittänyt ja valmistanut yli 95 vuoden ajan kovametallisia lastuavia työkaluja ja niihin kuuluvia kovia pinnoitteita ja näin ollen Ceratzitilla on laaja kokemus lastuavista työkaluista, vaihtopaloista ja kovametallitangoista.

Ceratizit valikoimaan kuuluu kovametalliporat, u-porat, keskiöporat, metallin kalvaimet, avartimet, jyrsimet kuten otsajyrsin, kulmajyrsin, tasojyrsimet ja varsijyrsimet sekä sorvaustyökalut ja työkalujen teräpalat.

Ceratizit valmistaa tuotteita myös erikoismetalleista ja monista cermet laaduista, jotka soveltuvat kivi- ja puuteollisuuteen. Tämä osaaminen antaa meille mahdollisuuden yhdessä kehittää innovatiivisia uusia ratkaisuja työkaluihin. Vakiotyökalujen ohella meidän kauttamme on saatavilla myös Ceratizin palveluvalikoima, mukaan lukien räätälöidyt työkalut. Meiltä toimitukset saa nopeasti, vakiotyökalut lähtevät jopa samana päivänä.

Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä miten voimme sinua auttaa.

Videot

Tuoteuutuudet sivulla Ajankohtaista.

Ceratizitin tuotekatalogit

Up2date katalogit löydät sivulta: Tuotepäivitykset