Yritys

Petri Aro Oy on turkulainen maahantuontiyritys. Tuomme maahan laajan valikoiman lastuavia työkaluja kuten työkaluja metallin poraukseen, avarrukseen, sen jälkeiseen viimeistelyyn ja moneen muuhun metallin työstömenetelmään.​ Maahantuomamme työkalut valmistetaan EU:n alueella, joka takaa hyvän laadun ja saatavuuden sekä nopeat toimitukset. 

Palveluumme kuuluu myös menetelmien suunnittelu ja niiden toteutus asiakkaan toiveiden mukaan. Jos tavoitteenasi on laatu, tuotannon tehostaminen ja luotettavuus – olemme etsimäsi yhteistyökumppani!​

Omistuksessamme on myös toinen yritys: Oy Interfii Ltd, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat kappaleen kiinnitys  leikkuunesteet, puhdistusratkaisut, robottiautomaatio, silovalssaimet sekä kääntöpöydät.

Petri Aro Oy:n tarina

Petri Aro Oy:n tarina alkoi vuonna 1995 autotallissa yhden miehen hartiavoimin. Saavutimme koko ajan enemmän luottamusta jonka perusteella saimme hyviä päämiehiä ja edustuksia maailmalta. Luottamus jatkoi kasvuaan ja tuotteistamme tykättiin huolella. Saimme myös AAA luottoluokitus plakaatin, josta olemme pitäneet kiinni joka vuosi.

Yrityksemme on myös kokenut hankalia aikoja. Olemme esimerkiksi joutuneet sinnittelemään lama-aikojen läpi, mutta kaikesta on kuitenkin selvitty!

Tällä hetkellä aurinko paistaa Petri Aro Oy:lle. Olemme saaneet upeat Ceratizit-tuotteet valikoimiimme, yksinoikeudella! Muita merkkejä jotka tällä hetkellä löytyvät valikoimastamme ovat Komet, TBT (Tiefbohrtechnik), Orbitool Mimatic ja InovaTools .


Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan miten voimme sinua auttaa!